X REWARDS punkti – visbiežāk Ukrainas atbalstam 

Gada laikā X REWARDS dalībnieki kopumā saņēmuši vairāk nekā 180 000 dažādu balvu vairāk nekā 1,5 miljonu eiro vērtībā. Patlaban programmā reģistrējušies 150 000 dalībnieki, no kuriem trešdaļa vismaz vienu reizi gada laikā ir atprečojusi sakrātos punktus.

Bankas Citadele X karšu lietotāji balvu un atlaižu programmā X REWARDS sakrātos punktus šogad visbiežāk tērējuši Ukrainas iedzīvotāju atbalstam. Katrus saņemtos 500 X REWARDS punktus Latvijas Samariešu apvienība sadarbībā ar Kijevas Samariešiem (Спілка Самаритян України Київське Об'єднання) izmanto, lai sagādātu trūkstošos resursus iedzīvotājiem Ukrainā. Apvienība rūpējas gan par Ukrainas iedzīvotājiem, kuri meklē patvērumu Latvijā, gan par tiem, kuri pašu spēkiem nevar pamest valsti –  pieaugušajiem un bērniem ar kustību un garīga rakstura traucējumiem. Viņiem sniedz iespēju saņemt pārtiku un nonākt drošībā.

X REWARDS dalībnieki bieži izmantojuši arī iespēju apmainīt sakrātos punktus pret kinobiļetēm un dažādiem atlaižu kodiem. Populāra ir punktu izmantošana ēdiena piegādes un stāvvietu apmaksas aplikācijās, degvielas uzpildes stacijās un automazgātavās.

“Redzam, ka gadu gaitā klienti ir iecienījuši šo lojalitātes programmu. Tā ir vienkārši lietojama, un būtiski, ka punkti tiek piešķirti par jebkādiem pirkumiem. Galvenais, lai samaksa notiek ar kādu no Citadeles X kartēm. Īpaši novērtējam, ka klienti visās Baltijas valstīs ir vienoti izvēlē sakrātos punktus novirzīt tur, kur patlaban tas visvairāk nepieciešams, – Ukrainas cilvēku atbalstam,” saka Jānis Mūrnieks, bankas Citadele Privātpersonu apkalpošanas direkcijas vadītājs.

X REWARDS ir balvu un atlaižu programma Citadeles X karšu lietotājiem. Reģistrējoties X REWARDS programmā, krāj punktus par katru pirkumu savai izvēlētajai balvai. Maini punktus pret bezmaksas kafiju, kino vai restorāna apmeklējumu, “Wolt” kuponiem vai citām vērtīgām balvām no iepirkšanās, gardēžu un atpūtas balvu piedāvājuma. Ik mēnesi saņem īpašos piedāvājumus un izmanto izdevīgas atlaides pie Citadeles sadarbības partneriem veikalos, kafejnīcās un izklaides vietās.

Vairāk par iespējām vari izlasīt Citadeles X REWARDS mājaslapā.

Previous
Previous

Uz tirgu ar bankas karti

Next
Next

Atbildīga izpratne par naudu – jau no mazotnes