Iedvesmojies brīvdienām ar C REWARDS

Nedēļas nogales parasti ir pilnas ar plāniem un iespējām, tomēr gadās, ka piektdiena jau tuvojas beigām, bet vēl arvien nav ideju brīvdienu pavadīšanai. Smelies iedvesmu C REWARDS piedāvājumā!

Vispirms pārbaudi Citadeles mobilajā lietotnē vai C REWARDS lapā, cik punktu esi sakrājis par pirkumiem ar Citadeles karti, un tad – sāc plānot savas brīvdienas!

Ar rūpēm par sevi

Ikdienas darbos un pienākumos ir tik viegli aizmirst par sevi. Izmanto brīvdienas, lai padomātu, ko vēlies tieši tu. Varbūt tev vajag miera mirkli ar tēju un jaunu grāmatu? Laba literatūra bagātina iekšējo pasauli un paver durvis, par kuru esamību varbūt pat nenojauti.

Ja vasaras sezonu gaidi ar šaubām, izmanto iespēju līdz 30. aprīlim apmeklēt MyFitness ar 40 % atlaidi nedēļas abonementam. Turklāt fiziskas aktivitātes vairo spēku un dzīvesprieku.

Atpūta divatā

Kad tu pēdējo reizi biji uz randiņu? Aizved savu dzīvesbiedru vai draugu pasaules līmeņa vakariņās Michelin ceļvedī iekļautajā restorānā Neiburgs un, maksājot ar savu Citadeles karti, saņem atlaidi. Sirsnīgas sarunas kvalitatīvas maltītes pavadījumā var izvērsties par neaizmirstamu vakaru.

Ja vēlies pavadīt kopā vairāk par dažām garšīgām stundām restorānā, dodies pie jūras – līdz 31. maijam izmanto Baltic Beach Hotel SPA Escape nakšņošanas piedāvājumu ar 10% atlaidi. Jūra nekad nepieviļ.

Izvēle ģimenei

Nedēļas nogalē parasti nav jādodas ne uz darbu, ne skolu, ne bērnudārzu – tas ir ideāls laiks, ko pavadīt visai ģimenei kopā. Kādas ir tavas ģimenes iecienītākās izklaides?

Ja vēlaties visi kopā doties noskatīties kādu no jaunākajām filmām, izmanto Forum Cinemas 15 % atlaidi biļetei. Ja jums tuvāks ir Apollo Kino, atceries par popkornu – tas tev ar Citadeles karti pieejams ar 30 % atlaidi. Filma uz lielā ekrāna vienmēr ir piedzīvojums.

Bet, ja šoreiz tomēr nolem atpūsties mājās, kā būtu ar jaunu galda spēli? Izvēlies piemērotāko tavai ģimenei – jautru un interaktīvu vai pavisam nopietnu un stratēģisku. Jebkurā gadījumā galda spēle sola aizraujoši pavadītu laiku.

Liec Citadeles karti lietā un padari savas brīvdienas par maziem svētkiem!

C REWARDS ir balvu un atlaižu programma Citadeles karšu lietotājiem. Ar Citadeles karti saņem atlaides un īpašos piedāvājumus visā Baltijā. Iepērcies ar Citadeles karti, krāj punktus par katru pirkumu jebkur pasaulē un maini tos pret vērtīgām balvām.

Previous
Previous

Pensiju pārvaldīšana nav bez maksas. Cik daudz maksā tu? 

Next
Next

Kāds ir tavs ideālais darba devējs?