Mr. Bunny izvēlas bezskaidras naudas darījumus

Zaķis visu gadu, bet Lieldienās īpašs zaķis – tā par Mr. Bunny saka uzņēmuma līdzīpašniece Daidze Vālodze Sončika. Sarunā par uzņēmumu viņa uzsver bezskaidras naudas darījumu nozīmi un pozitīvo pieredzi ar Klix tiešsaistes maksājumu sistēmu.

Foto: Linda Lauva

Mr. Bunny ir veikals un kafejnīca, kas atbalsta ilgtspējīgu ieradumu veidošanu jau no mazotnes un harmoniskas ģimenes ēdienreizes radošā vidē.

Ideja nr. 1 – veikals

Uzņēmuma līdzīpašnieces Daidze Vālodze Sončika, Madara More un Agnese More sākotnēji izveidoja veikalu, un pašas ir arī nosaukuma autores. Lai gan zaķis šajā laikā saistās ar Lieldienām, uzņēmumā tas ir izmantots kā vienkāršs un saprotams simbols bērniem paredzētām lietām – rotaļļietām, apģērbam, interjera priekšmetiem, ratiem un tamlīdzīgām precēm. Veikalā palīgs darbos ir Citadeles stacionārais POS terminālis, savukārt interneta veikalā īpaši iecienīta ir tiešsaistes maksājumu sistēma Klix.

“Mēs veicām tirgus izpēti un sapratām, ka Citadeles piedāvājums ir konkurētspējīgs, turklāt radīts tepat Latvijā – gribējām atbalstīt arī savējos. Kāpēc izvēlēties kaimiņvalstu piedāvājumu, ja var izvēlēties savu, turklāt ar labākiem nosacījumiem? Turklāt Klix piedāvā patīkamu un ērtu maksājumu risinājumu un būtiski uzlabo mūsu klientu iepirkšanās pieredzi,” norāda Daidze.

Ideja nr. 2 – kafejnīca

Kā turpinājums veikalam radās ideja par ģimenisku brokastu un pusdienu vietu ar rotaļu istabu. Sadarbībā ar Annu Pannu un Ievu Kohu Zeltiņu tapa Mr. Bunny Shop brālis Mr. Bunny Kitchen. Kopš decembra uzņēmums ar saviem gardumiem dodas arī uz Latvijas Leļļu teātri, lai iepriecinātu mazos un lielos teātra apmeklētājus, un šādās reizēs neaizstājams ir mobilais POS terminālis.

“Pēdējā gada laikā sarūk skaidras naudas izmantošana, tāpēc izmantot Phone POS ir ne tikai ērti, bet arī svarīgi uzņēmumam. Klienti bieži ir priecīgi uzzināt, ka var maksāt ar karti, jo nereti ir priekšstats, ka teātrī nepieciešama skaidra nauda. Tas ir arī vienkāršāk, ātrāk un ērtāk mums kā tirgotājiem – nav jāpārskaita, nav stresa par naudu, nav jāiemaksā. Nopīkstini, un nākamajā dienā nauda ir kontā – un var strādāt tālāk. Tāpēc visiem vispirms piedāvājam norēķināties ar karti,” uzsver Daidze.

Citadele uzņēmumiem piedāvā dažādus risinājumus biznesam, tostarp maksājumu pieņemšanas veidus, pakalpojumu komplektu uzņēmumiem un arī finansējumu.

Vai tev arī ir ideja?

“Idejas un projekti rodas tiem, kas dara un ir atvērti visam jaunajam. Bieži vien cilvēki nespēj pieņemt pārmaiņas, jo viss jaunais šķiet nezināms un biedējošs, un tāpēc arī paši baidās radīt. Bet tajā pašā laikā viss jaunais ir interesants, un jebkurā gadījumā tā ir nenovērtējama pieredze – nevajag baidīties kļūdīties,” uzsver Daidze un nenoliedz, ka kādu dienu Mr. Bunny saimei var pievienoties vēl kāda jauna ideja.

Īsteno savas idejas ar Citadeli!

Previous
Previous

Kāds ir tavs ideālais darba devējs?

Next
Next

Saprast naudas valodu