X REWARDS punkti visbiežāk tērēti Ukrainas atbalstam

Gada laikā populārajā Citadeles X REWARDS atlaižu un balvu programmā X karšu lietotāji saņēmuši vairāk nekā 220 000 dažādu balvu aptuveni 2 miljonu eiro vērtībā. Patlaban programmā ir reģistrējušies 160 000 dalībnieku, no kuriem jaunākajam ir 7 gadi, savukārt vecākajam – 93.

Vairāk nekā trešdaļa jeb 66 000 gada laikā vismaz vienu reizi izmantojuši X REWARDS sakrātos punktus. Arī 2023. gadā visbiežāk punkti ir tērēti, lai ziedotu Ukrainas iedzīvotāju atbalstam, kā arī apmainīti pret kino biļetēm un citām vērtīgām balvām, liecina bankas apkopotie dati par Baltijas valstīm.

Katrus Ukrainas iedzīvotāju atbalstam saņemtos 500 X REWARDS punktus Latvijas Samariešu apvienība sadarbībā ar Kijevas Samariešiem izmanto, lai sagādātu trūkstošos resursus iedzīvotājiem Ukrainā. Apvienība rūpējas gan par Ukrainas iedzīvotājiem, kuri meklē patvērumu Latvijā, gan par tiem, kuri pašu spēkiem nevar pamest valsti, –  pieaugušajiem un bērniem ar kustību un garīga rakstura traucējumiem. Viņiem nodrošina gan pārtiku, gan iespēju nonākt drošībā.

X REWARDS dalībnieki bieži izmantojuši iespēju apmainīt sakrātos punktus arī pret dažādiem atlaižu kodiem, piemēram, ēdiena piegādes un stāvvietu apmaksas aplikācijās, degvielas uzpildes stacijās un automazgātavās.

“Šī lojalitātes programma ir ne tikai vērtīga, bet arī vienkārši lietojama – punkti tiek piešķirti par jebkādiem pirkumiem ar X karti*. Īpaši novērtējam, ka klienti visās Baltijas valstīs ir vienoti izvēlē sakrātos punktus novirzīt tur, kur patlaban tas visvairāk nepieciešams, – Ukrainas cilvēku atbalstam. Pats X REWARDS programmu lietoju no 2017. gada un izmantoju iespēju ziedot. Uzkrāto punktu iztērēšanā piedalās arī bērni, saņemot balvu par kādu nozīmīgu veikumu. Viņi visbiežāk izvēlas kino apmeklējumu un burbuļtēju. Šobrīd mani skolas vecuma bērni jau paši cītīgi krāj punktus izvēlētajiem mērķiem,” stāsta Jānis Mūrnieks, bankas Citadele Privātpersonu apkalpošanas direkcijas vadītājs.

X REWARDS ir balvu un atlaižu programma Citadeles X karšu lietotājiem. Reģistrējoties X REWARDS programmā, krāj punktus* par katru pirkumu savai izvēlētajai balvai. Maini punktus pret bezmaksas kafiju, kino vai restorāna apmeklējumu, Wolt kuponiem vai citām vērtīgām balvām no iepirkšanās, gardēžu un atpūtas balvu piedāvājuma. Ik mēnesi saņem īpašos piedāvājumus un izmanto izdevīgas atlaides pie Citadeles sadarbības partneriem veikalos, kafejnīcās un izklaides vietās.

* Punktus par pirkumiem no 01.01.2024. saņem X supreme un X prime lietotāji, kā arī X smart karšu lietotāji vecumā līdz 21 gadam.

Previous
Previous

Cik ērti ir norēķināties tavā interneta veikalā?

Next
Next

Kā izvēlēties elektroierīci ikdienas vajadzībām